DJ workshop in Noord-Holland

Met een DJ workshop van Marc Brothers ervaart u hoe het is om zelf DJ te zijn. Marc Brothers geeft workshops in zijn DJ-school in Hoorn - ElectronicMusicFactory - en in de rest van Noord-Holland. Onder leiding van een ervaren DJ leert u in anderhalf uur de beginselen van het vak. Met de professionele draai-apparatuur waant u zich voor even een echte DJ: een unieke ervaring.

Ook als u graag DJ wilt worden, is een DJ workshop aan te raden. In korte tijd leert DJ Marc Brothers u de fijne kneepjes van het vak, waarmee u stappen kunt zetten in de DJ-wereld.

Heeft u interesse in een DJ workshop van Marc Brothers? Bel 06 – 514 889 56 of vul het contactformulier in.

Bel 06 - 514 889 56Boek DJ Marc Brothers

Wat kost een DJ workshop van DJ Marc Brothers?

De kosten van een DJ workshop van DJ Marc Brothers zijn afhankelijk van uw locatie. U volgt een DJ workshop in ElectronicMusicFactory in Hoorn of Noord-Holland al vanaf € 100,-.

DJ workshop in Hoorn
– 1,5 uur

Een DJ workshop in een professionele studio in Hoorn!

Vanaf € 100,-*


* Prijs is geldig vanaf 4 personen. Voor iedere extra deelnemer wordt € 25,- berekend. Prijs is exclusief btw.

DJ workshop in Noord-Holland
– 1,5 uur

Een DJ workshop bij jou op locatie in Noord-Holland!

Op aanvraag*


* Workshop van 1,5 uur op locatie in Noord-Holland. Neem contact op voor de exacte kosten.

Wat houdt de DJ workshop in?

In de DJ workshop van Marc Brothers maakt u allereerst kennis met de professionele DJ-apparatuur. U begint bij de basis en wordt wegwijs gemaakt met de functies van de apparatuur. Wanneer u deze onder de knie heeft, leert u diverse mixtechnieken zodat u in zeer korte tijd uw eigen platen kunt mixen.

Voor de workshops van DJ Marc Brothers heeft u geen ervaring nodig. De workshop wordt volledig op u afgestemd; of u nu beginner of gevorderde bent.

Wilt u een DJ workshop op locatie van DJ Marc Brothers? Neemt contact op door te bellen naar 06 – 514 889 56 of vul het contactformulier in.

Bel 06 - 514 889 56Boek DJ Marc Brothers

Een workshop met professionele apparatuur

DJ Marc Brothers werkt in zijn DJ-school met professionele DJ apparatuur. Met de Pioneer CDJ-2000 Nexus als basis wordt scratchen kinderspel en verandert u moeiteloos de snelheid van de muziek. De connectie met de Pioneer DJM-900 Mixer zorgt ervoor dat u de muziek kunt voorzien van effecten en nummers in elkaar kunt mixen.

In de workshop worden de basisfuncties van de apparatuur uitgelegd, waarna u snel zelfstandig aan de slag kunt met het draaien en mixen van muziek.


DJ workshop bij jou thuis

DJ Marc Brothers geeft workshops bij u op locatie. Omdat de apparatuur niet veel plek in beslag neemt, kan de workshop overal plaatsvinden; óók bij u thuis. Twijfelt u over uw locatie? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Om de workshop overzichtelijk te houden en om ervoor te zorgen dat u zoveel mogelijk achter de draaitafel kunt staan, zijn de workshops voor maximaal twee personen. Door het aantal personen klein te houden, krijgt u tijdens de workshop de optimale begeleiding.

Privé-workshop

Een privé-workshop is de perfecte manier om kennis te maken met het DJ-vak. Door de betrokken begeleiding leert u in korte tijd de apparatuur te bedienen en kunt u het grootste gedeelte van de workshop zelf draaien; een unieke kans om uw talent te ontdekken.

Duo-workshop

Een DJ-workshop voor twee personen geeft een heel andere beleving dan een privé-workshop. Er ontstaat tussen de deelnemers altijd een onderlinge strijd: wie creëert de beste mix? Met de professionele begeleiding van DJ Marc Brothers komen beide toekomstige DJ’s tot een eindproduct om trots op te zijn.

DJ workshop reserveren

Wilt u een DJ workshop reserveren? Vul dan onderstaand formulier in en Marc Brothers neemt zo snel mogelijk contact met u op. Voor verdere vragen kunt ook bellen naar 06 – 514 889 56.

Reserveer een DJ workshop van Marc Brothers

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*
Vraag/ opmerking*